Hallo, ik ben Hanne

Ik studeerde eerst secretariaat moderne talen maar werd al snel de amateuristische nagelstyliste voor vrienden en familie.

In 2005 werd ik professioneel schoonheidsspecialiste voor gelaats-en wellness behandelingen, pedicure en nagelverzorging, een beroep waarin ik me voor 100% goed in voel.

Mijn huismerk was vanaf dag één Clephar Dermatocosmetica en samen met hen heb ik een mooi traject afgelegd tot Clephar Huiddeskundige.

Ik werk al jaren met dit Belgische merk samen, sta achter hun visie en de resultaten die we samen kunnen bereiken en ben sinds 2015 Clephar docente waarbij ik nieuwe Clephar Skin Professionals wegwijs maak in alle huidverbeterende en wellness behandelingen.

Omdat huidverbetering voor mij gepaard moet gaan met een heerlijk wellness gevoel, heb ik me ook verder toegelegd op diverse massagerituelen. Eén avontuur dat ik aanging in 2010, was een opleiding in Arabische massagerituelen in een tentenkamp in het midden van de Wadi Rum woestijn (Jordanië).

Sinds 2016 ben ik ook erkend Kanker Beauty Professional. Ik volgde deze opleiding aan het IFPC, in samenwerking met het Ziekenhuis Oost-Limburg, Genk (ZOL). Het werd een intens, leerzaam en mooi jaar, waarin ik besefte hoeveel nood er is bij deze patiënten aan schoonheids- en relaxatiemomenten.

Nieuw vanaf dit jaar bij is de floating cabine. Ik ben overtuigd van de helende kwaliteiten van deze floating-beleving en oprecht fier dat ik u dit kan aanbieden.

groetjes,

Hanne

Niemand die beter kennis in huidverbetering en wellness combineert als Hanne

Katinka

Hanne zorgt ervoor dat je helemaal van de wereld bent én er beter uitziet

Rita

Welkom in ons vernieuwd instituut